Gekleurde LED lampen

Bent u op zoek naar feestverlichting om uw feest net dat extra te geven? Dan zijn deze LED gekleurde verlichting echt iets voor jou! Deze LED gekleurde lampen zijn meer dan 80% energiezuiniger dan traditionele gloeilampen

Hulp nodig
bij uw keuze?
Edward van Gloeilampgoedkoop

Onze gekleurde lampen

Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-12 van 59

Aflopend sorteren
Pagina
per pagina

Wij hebben deze gekleurde LED verlichting in verschillende kleuren, zodat je kunt variëren met de kleuren wat het feest nog gezelliger maakt! Gekleurde LED lampen zijn ideaal voor prikkabels. Ook leuk als accentverlichting in de eetkamer!

Gekleurde LED verlichting buiten

Op zoek naar gekleurde LED verlichting voor buiten? In principe kun je alle lampen op deze pagina ook buiten gebruiken. Mits je lamphouders gebruikt die goed zijn beschermd tegen vocht. Wil je extra zekerheid? Kies dan ook voor peertjes die gekeurd zijn als spatwaterdicht.

Voor buiten is het ook raadzaam om te kiezen voor kunststof lampen. Deze lampen kunnen beter tegen een stootje en zijn daarom minder gevoelig voor breuk.

Gekleurde LED lampen E27

Alle gekleurde lampen op deze pagina zijn voorzien van een grote E27 schroeffitting. Zo weet je zeker dat de lampen in de meeste gangbare lamphouders en prikkabels passen.

Geen last van hitte

Gekleude LED verlichting wordt niet heet zoals gloeilampen en halogeenlampen. Hierdoor heb je minder kans op verwondingen. Iets wat ook erg gunstig is als er kinderen in de buurt zijn. Bovendien krijg je ook minder kans op breuk als er koude regen op valt bij buitenverlichting.

Gekleurde neonlampen

Ben je op zoek naar hele originele lampen? Kijk dan naar de neonlampen op deze pagina. De lampen hebben de vorm van een ster en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Zo kun je extra feestelijke verlichting creëren.

Gekleurde LED lampen online bestellen

Bestel uw gekleurde LED verlichting eenvoudig online. Doet u dit vóór 20:30 uur, dan heeft u de producten morgen al in huis. En als u voor meer dan €49,- bestelt, betaalt u geen verzendkosten.

 
Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.