TL-Buizen kopen bij Gloeilampgoedkoop.nl

Bij Gloeilampgoedkoop.nl heeft u grote keuze in TL-Buizen. TL-Buizen zijn geliefd omdat ze betrouwbaar koel licht uitstralen. Daarmee is TL licht met name geschikt voor praktische toepassingen zoals werkplekken, schuren en garages. Bovendien is het verbruik vrij laag, waardoor de energierekening laag blijft. Kijk onderaan deze pagina waarop u moet letten bij het kopen van TL-buizen.

Hulp nodig
bij uw keuze?
Edward van Gloeilampgoedkoop
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-12 van 141

Aflopend sorteren
Pagina
per pagina

T5 of T8 TL-Buis?

De meest gebruikte tl-buizen zijn de T5 of T8 TL-buis. De T8 TL-buis is de bekendste en goedkoopste TL-buis. Deze buis is wat dikker dan T5 buizen. Later is de T5 buis erbij gekomen als dunner alternatief. 

Als je een TL-buis gaat vervangen is het van belang het juiste type te selecteren omdat ze niet uitwisselbaar zijn.

Lengte en wattage van een TL-buis

Het voordeel van een TL-buis is dat het wattage en de lengte aan elkaar gekoppeld zijn. Hoe langer de buis, des te hoger het wattage. Kies je dus een buis met een afwijkend wattage van de buis die je moet vervangen dan zal de buis niet passen in de in de tl-armatuur. Kies dus ook het juiste wattage.

Ga je een traditionele TL-buis vervangen door een LED TL-buis? Dan zal het wattage iets afwijken omdat LED zuiniger is. Meet dan de oude TL-Buis op en kies een LED buis met de juiste lengte. Met LED TL-buis krijg je overigens iets meer en vaak wat koeler licht.

Knipperende TL-buis

Heb je last van een knipperende TL-Buis? Dan is vaak niet de buis maar de starter niet meer goed. Vervang in dat geval alleen je starter. Deze kun je ook vinden in onze webshop. 

TL-Buis & verlichting voor elke toepassing

Bij onze gewone lampen kiest u de juiste lengte, de dikte en de sterkte van het licht. Naast de reguliere lampen hebben wij ook lampen voor andere toepassingen. Kijkt u bijvoorbeeld naar de tl lamp led voor nog meer energiezuinige verlichting. Of hebt u een aquariumlamp of een anti-insecten tl-lamp nodig? Ook mini lampen,  gekleurde tl-lampen zitten in ons gamma. Of heeft u een mooi armatuur met een ronde lamp? Ook dit hebben wij in onze collectie. Onze normale en blacklight TL buizen passen in onze TL-armaturen. We hebben zelfs armaturen die waterbestendig zijn.

Op zoek naar een A-merk TL lamp?

Dat kan! Onze Philips tl lamp is nog altijd één van de toppers. U heeft een keuze tussen koel wit, warm wit of daglicht. En u kunt kiezen tussen verschillende afmetingen (lengte en dikte). Philips heeft al heel wat jaren bewezen dat het top-kwaliteit is. Zij blijven onderzoek doen naar het meest geschikte licht voor elke toepassing. En dit resulteert in kwaliteitsvolle lampen. Wij willen onze klanten graag van laten genieten van dit kwaliteislabel.

Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.