GU10 Halogeen Spots

Op deze pagina vindt u onze ruime keuze aan GU10 halogeen spots. Halogeen spots hebben een kleine stralingshoek en zijn daarmee geschikt om objecten of specifieke onderwerp te belichhten. De lampen zijn verkrijgbaar met een diameter van 35mm, 50mm, 63mm en als speciale AR111 mm. De gu10 35mm is de kleinste en één van onze meest verkochte halogeen spotjes. Kijk welke maat u nodig heeft en kies een wattage naar wens.

Hulp nodig
bij uw keuze?
Edward van Gloeilampgoedkoop

Onze GU10 Spots

Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-12 van 30

Aflopend sorteren
Pagina
per pagina

GU10 spots

Welke Halogeen Spot heb ik nodig?

De halogeen spot die u nodig heeft, hangt af van de fitting en diameter. Allereerst moet u weten welke fitting uw spot moet hebben. Dit staat vaak op de oude lamp. De meest voorkomende halogeen spots zijn spots met GU10 fitting, inbouwspots met GU4 of GU5,3 fitting of PAR spots met kleine of grote fitting.

Op deze pagina vindt u al onze halogeen spots met GU10 fitting. Deze steekt en draait u in de armatuur en werkt op 230 volt. Inbouwspots hebben twee dunne pinnetjes en steekt u recht in de armatuur. Inbouwspots werken op armaturen van 12 volt. PAR spots hebben een grote of kleine draaifitting van het type E14 of E27 en zijn te gebruiken in vele soorten lampen.

Voor inbouwspots kunt u terecht bij onze halogeenspots op 12 volt. Zoekt u een spot met een kleine of grote fitting? Kijk dan bij onze PAR spots.

35mm, 50mm en 63mm Halogeen Spots

Als u zeker bent van de fitting van uw lamp moet u nog kiezen welke diameter u nodig heeft. Ook dit staat vaak aangegeven op oude lamp. Staat dit niet aangegeven? Neem dat een rolmaat of liniaal en meet de doorsnede van de lamp. Vervolgens kiest u de lamp met de juiste diameter. We hebben zelfs speciale halogeen spots met een diameter van 111mm. Als u een grote spot wilt dan uw oude lamp is dit geen probleem zo lang deze in de armatuur past.

Kunt u de juiste lamp niet vinden? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij weten altijd wel de juiste lamp voor u te vinden.

Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.