LED Kooldraadlampen

Op zoek naar een zuinige LED lamp met een kooldraad gloeilamp uitstraling? Dan zijn deze vintage LED kooldraadlampen de ideale oplossing. Onze kooldraadlampen hebben een E27 fitting. 

Onze Kooldraadlampen

Vintage LED gloeilamp

Bij deze vintage LED gloeilampen zit de LED lichtbron verstopt in de fitting. Deze lichtbron verlicht vervolgens een kunststof element met gegraveerde groeven die oplichten in de lamp. Dit ziet eruit als een zeer fijn gloeidraad waardoor u heel sfeervol warm licht krijgt. Ideaal als u op zoek bent naar intiem licht. Dit is de nieuwste ontwikkeling op het gebied van LED en komt het dichtst in de buurt van de gloei- en kooldraadlamp. Maar dan met de voordelen van LED zoals u die gewend bent: zuinig en met een lange levensduur. 

Kooldraadlamp LED E27 en dimbaar

Op dit moment hebben wij retro LED lampen met een grote e27 fitting. Sommige versie's zoals de lampen van SPL zijn ook nog eens dimbaar. De lampen in deze sectie hebben 2,5 tot 4 watt en zijn verkrijgbaar in verschillende vormen zoals een Edison peer of buislamp. Vaak hebben ze goud of grijs getint glas waardoor u zacht licht krijgt. Bent u op zoek naar LED lampen met een vintage of retro look die veel licht geven? Dan kunt u beter een kijkje nemen bij onze LED filament lampen met helder glas. Deze lampen hebben dezelfde voordelen als LED maar geven feller licht via een filament waardoor deze ook geschikt zijn voor praktische toepassingen.

Laden...