Halogeen kopspiegellampen

Op deze pagina vind u al onze kopspiegellampen die gebruik maken van halogeen techniek. Onze halogeen kopspiegellampen zijn ECO halogeenlampen. Dat wil zeggen dat de lampen ca. 25% energie besparen ten opzichte van een gloeilamp

We hebben kopspiegellampen met een zilveren, gouden en koperen kopspiegel. Bovendien hebben we kopspiegellampen met een kleine e14 fitting of een grote e27 fitting.

Hulp nodig
bij uw keuze?
Edward van Gloeilampgoedkoop
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-12 van 15

Aflopend sorteren
Pagina
per pagina

Halogeen kopspiegellamp

De halogeenlamp geeft dus bij een bepaald wattage net zoveel licht als een gloeilamp met een 25% hoger wattage en dus energieverbruik. Het wattage die de halogeen kopspiegellamp vervangt van een gloeilamp staat in de titel van de lamp. Zo kunt u zien welke halogeen kopspiegellamp u nodig heeft als u een kopspiegel gloeilamp wilt vervangen.

Wat is een kopspiegellamp?

Een kopspiegellamp is een ronde lamp (vaak standaardpeer of globepeer) met een spiegelend bedekt oppervlak op het einde. Deze lampen zijn erg decoratief en voorkomen bovendien verblinding als u de lamp in een armatuur stopt dat half open is.

Gloeilampgoedkoop is de grootste online aanbieder van kopspiegellampen! Benieuwd geworden naar het uitgebreide assortiment? Bekijk dan snel onze online kopspiegellamp collectie. Alle modellen en voordelen eenvoudig op een rij.

Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.