LED Kaarslampen

LED kaarslampen worden vaak gebruikt om sfeer te creëren. Wij hebben deze LED kaarslampen in een hele warme sfeervolle kleur, namelijk de LED flame ideaal voor in uw woonkamer. Daarnaast hebben wij de LED filament kaarslamp die sterk overeenkomt met de nog ouderwetse gloeilampen.

Natuurlijk hebben wij deze kaarslamp LED in verschillende varianten zoals bijvoorbeeld de kaarslamp tip. Deze LED kaarslampen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren helder, softone of mat.

Hulp nodig
bij uw keuze?
Edward van Gloeilampgoedkoop

Onze kaarslampen

Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-12 van 21

Aflopend sorteren
Pagina
per pagina

Kaarslampen voor kroonluchter LED

Zoek je een LED kaarslamp voor een kroonluchter? Dan zijn de lampen op deze pagina zeer geschikt. Kies voor een LED Flame kaarslamp voor sfeervol warm licht met een oranje gloed. Dit lijkt erg op de vlam van een kaars. In die categorie vind je zelfs een vlam lamp met flikkerende licht. Voor functioneler licht kun je beter voor een heldere (filament) kaarslamp kiezen.

LED kaarslampen online bestellen

Bestel uw LED kaarslampen eenvoudig online. Doet u dit vóór 20:30 uur, dan heeft u de producten morgen al in huis. En als u voor meer dan €49,- bestelt, betaalt u geen verzendkosten.

 
Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.