G4 & GY6,3 Halogeen Insteeklampjes

G4 halogeen lampjes zijn compacte lampjes die werken op 12v. Het is een halogeen steeklamp met 2 kleine metalen pinnetjes. De lampjes worden vaak gebruikt in een andere armatuur. Wij hebben G4 halogeen lampjes in onder andere 5w, 10w en 20w. Kijk op uw vorige lampje of armatuur welk wattage u nodig hebt. U kunt kiezen voor een hoger wattage als u meer licht wilt maar bepaalde armaturen werken wel met een maximaal wattage. Dit staat vaak aangegeven op de armatuur. Daarnaast hebben we G4 halogeen met helder glas maar ook G4 halogeen met mat glas. Bij de laatste versie heeft u minder last van fel direct licht.

Weet u niet zeker of u G4 de juiste fitting is van uw lampje? Kijk dan bij ons G9 halogeen insteeklampjes. Deze lampen hebben een vergelijkbaar formaat maar een iets andere fitting.

Hulp nodig
bij uw keuze?
Edward van Gloeilampgoedkoop

Onze g4 & gy6,3 insteeklampjes

Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-12 van 86

Aflopend sorteren
Pagina
per pagina

Halogeen G4 dimbaar

Al onze G4 halogeen steeklampjes zijn dimbaar. Als u dus een feller lampje wilt is dat geen probleem. Voor zachter licht kunt u het g4 lampje dan altijd nog dimmen.

Wilt u uw g4 halogeenlampje vervangen voor zuiniger LED? Neem dan een kijkje bij onze G4 LED lampen. Let daarbij op of u een dimbare of niet dimbare versie nodig heeft.

Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.