Gekleurde Gloeilampen

Bent u op zoek naar een gekleurde lamp maar dan als oude vertrouwde gloeilamp? Op deze pagina vindt u al onze gekleurde gloeilampen. Het voordeel van gloeilampen is dat ze warm sfeervol licht geven en makkelijk dimbaar zijn. Onze gekleurde gloeilampen zijn geschikt voor binnen én buiten. Kies de kleur van uw wens als u op zoek bent naar een bepaalde sfeer/thema of ga voor verschillende kleuren zodat u deze bijvoorbeeld kunt combineren in een prikkabel. We hebben gekleurde gloeilampen in de kleur rood, oranje, groen, geel, blauw, blacklight en amber.

Hulp nodig
bij uw keuze?
Edward van Gloeilampgoedkoop
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-12 van 39

Aflopend sorteren
Pagina
per pagina

Verschillende vormen gekleurde gloeilampen

Naast de kleur hebben we ook nog de keuze in verschillende lampvormen. Kies voor een standaardlamp als u genoeg ruimte in de lamp heeft of kies voor een kogellamp als u een kleinere lamp zoekt. Een kaarslamp staat bijvoorbeeld weer mooi in een kroonluchter. Bovendien is de kaarslamp meestal voorzien van een kleine e14 fitting. Tot slot hebben we ook nog gekleurde spots als gloeilamp zoals gekleurde PAR38 lampen en de reflectorlampen in verschillende diameters. Deze zijn met name geschikt om een bepaald deel van een ruimte te verlichten of als feestverlichting.

Gekleurde gloeilampen voor buiten

Bent u op zoek naar een gloeilamp voor buiten? Al onze gekleurde lampjes zijn in principe geschikt voor buiten. Waar u wel op moet letten is de armatuur waar u de lamp in doet. Ook deze moet geschikt zijn voor buiten. Goede prikkabels en buitenlampen kunnen bijvoorbeeld ook gewoon buiten gebruikt worden. Draait u de lamp in een armatuur van slechte kwaliteit of een armatuur die niet geschikt is voor buiten dan kunt u op den duur problemen krijgen met uw lamp.

Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.