LED Filament lampen & LED Gloeilampen

De LED filamentlamp is dé vervanger voor de gloeilamp. Met de uitstraling van de klassieke gloeilamp en een energiebesparing van 90% behoort de LED filamentlamp tot de populairste lampen, die nog elke dag in populariteit stijgt. Een zeer fraaie toevoeging aan uw interieur.

Wat is een LED Filament of LED Gloeilamp?

Een LED Filament of LED Gloeilamp is een LED lamp met een gloeidraad in de peer. Deze gloeidraad geeft licht maar maakt gebruik van LED techniek en is daardoor veel energiezuiniger dan de traditionele gloeilamp. Bovendien geeft de lamp warm licht en zijn sommige versies van deze lamp ook dimbaar.

Hulp nodig
bij uw keuze?
Edward van Gloeilampgoedkoop
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-12 van 1080

Aflopend sorteren
Pagina
per pagina

LED Filament lampen

LED Filament lampen waren in de begintijd soms wat fel. Maar omdat er tegenwoordig ook een hoop dimbare versies zijn in verschillende wattages en met getint glas heb je hier geen last meer van. Daarmee is het de ideale duurzame vervanging van een gloeilamp. De LED Filament Gloeilamp is ook verkrijgbaar met verschillende vormen gloeidraden zoals een spiraal. Daarmee krijg je een zeer decoratieve lamp.

Wat is het verschil tussen een LED Lamp en een LED Filament Lamp?

Een normale LED lamp heeft geen lichtgevend gloeidraad zoals een LED Filament lamp. Daarom hebben normale LED lampen vaak mat glas. Bovendien is het licht van een normale LED lamp vaak wat koeler. Daarmee is de normale LED lamp geschikter voor functionele toepassingen en de LED Filament lamp geschikter als sfeerlamp.

Vintage lampen in verschillende designs 

De LED filamentlampen zijn verkrijgbaar in verschillende varianten. Kies bijvoorbeeld voor een authentieke standaardlamp, een stoere kogellamp, een stijlvolle kaarslamp of een smaakvolle rustikalamp. U kunt ook kiezen voor een globelamp, buislamp, kopspiegellamp, reflectorlamp, diamondlamp en decolamp. Voor welke variant u ook gaat, het is zeker een mooie accessoire voor uw woning.

Filamentlampen met een maximale energiebesparing

Onze LED filamentlampen staan garant voor een maximale energiebesparing en een zeer groot aantal branduren. Met deze lampen geniet u enerzijds van het warme licht van gloeilampen en anderzijds van de voordelen van LED lampen!

LED filamentlampen eenvoudig online bestellen 

Bent u overtuigd? Bestel uw LED filamentlampen vandaag nog! Doet u dit vóór 20:30 uur, dan heeft u de producten morgen al in huis. En als u voor meer dan € 49,- bestelt, betaalt u geen verzendkosten.

Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.