Lampen met een Bajonetfitting

Bent u op zoek naar een lamp met bajonetfitting? Zoek dan niet verder. Wij beschikken over een zeer uitgebreid aanbod lampen van hoogwaardige kwaliteit, zodat u gegarandeerd vindt wat u zoekt. Diverse maten lampen met bajonetfitting leveren we eenvoudig en snel bij u thuis. Voor 20:30 uur besteld? Morgen in huis!

Hulp nodig
bij uw keuze?
Edward van Gloeilampgoedkoop
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-12 van 208

Aflopend sorteren
Pagina
per pagina

Wat is een bajonetfitting?

Bajonetfitting is een type sluiting die word gebruikt om een bajonetlamp met een fitting te verbinden. In de maritieme industrie vaak "bajonetverbindingen" of "bajonetsluiting" genoemd. Lampen met bajonetfittingen zijn er in veel verschillende soorten en maten, elk met hun eigen unieke voor- en nadelen. Wij leggen graag uit wat bajonetfittingen zijn en hoe ze werken.

Hoe werkt een bajonetsluiting van de lamp?

Dit type fitting maakt gebruik van een bajonetverbinding om de lamp met de lamphouder te verbinden. Om een bajonetfitting te bevestigen, zet u de fitting tegen de lamphouder aan en vervolgens draait u de bajonetfitting, met de klok mee, vast aan de lamphouder.

Om de fitting los te maken, drukt u zacht op de lamp en draait u tegengesteld de fitting los van de lamphouder. Vaak draait u de bajonetfitting tegen de klok in bij het losmaken.

Twee meest verkochte lampen met bajonetfitting

De twee best verkochte lamp fitting met bajonetsluiting zijn;

B15 Bajonetfitting

Dit is een lamp met een fittingsdoorsnede van 15mm. De B15 lampen met bajonetfitting worden zowel veel gebruikt voor ledlampen, als ook halogeenlampen.

B22 Bajonetfitting

Dit is een lamp met een fittingsdoorsnede van 22mm. De B22 met bajonetfitting leveren wij bij ledlampen met bajonet fitting en halogeenlampen met bajonetfitting.

Wat is bajonetfitting BA15D?

De 15 staat voor het aantal millimeter dat deze fitting breed is, de BA15D is dus 1,5cm(15mm) breed. De fittingen van een B of BA codering zijn hetzelfde. De codering van de lampen zijn een belangrijk onderdeel van de specificaties. BA15D zijn led lampen met een bajonetfitting.

Wat zijn de voordelen van het gebruik van bajonetfittingen?

Bajonetfittingen maken het gemakkelijk om snel lampen te verwisselen door simpelweg een lamp eraf te schuiven en een nieuwe lamp erop te schuiven. Ze maken ook een snelle installatie van verlichtingsarmaturen mogelijk, omdat er geen extra gereedschap nodig is voor de installatie.

Gemakkelijk in gebruik

Er zijn veel verschillende soorten bajonetfittingen verkrijgbaar. Het voordeel is het gemakkelijk installeren en vervangen. Ze zijn wel minder waterdicht dan andere soorten fittingen.

Lamp met bajonetfitting kopen? Ontdek ons aanbod

Bent u op zoek naar lampen met bajonetfitting? Dan bent u bij Gloeilampgoedkoop aan het juiste adres, Gloeilampgoedkoop is de specialist op het gebied van goede en goedkope lampen. Diverse maten fittings leveren we eenvoudig en snel bij u aan huis. Bekijk snel ons ruime aanbod aan lampen met bajonetfittingen en ontdek welk model het meest geschikt is in uw situatie.

Ledlamp met bajonetfitting

Ledlampen zijn perfect voor elke kamer, gaan lang mee en zijn extreem duurzaam. Een ledlamp met bajonetfitting is eenvoudig te monteren en te vervangen. Ledlampen zijn veelzijdig in gebruik en kunnen in vrijwel alle situaties worden toegepast. Bent u op zoek naar dimbare ledverlichting? Gloeilampgoedkoop levert een ruim assortiment aan dimbare led lampen met bajonetfitting. Waaronder diverse vormen zoals de ball, buislamp, kaarslamp, kogellamp, standaardlamp en de led spot met bajonetfitting.

Halogeenlamp met bajonetfitting

De halogeenlamp heeft een hoger rendement dan de traditionele gloeilamp. Gloeilampgoedkoop.nl levert diverse halogeenlampen met bajonetfitting. Wij leveren diverse vormen halogeenlampen met bajonetfitting, zoals de buislamp, kaarslamp en spot model. Een halogeenlamp is vrijwel direct na het aanzetten op volledige sterkte, hierdoor heeft u direct licht.

Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.