Onze Lighto LED Lampen

Bekijk onze nieuwe collectie van Lighto LED lampen. Dit zijn goedkope LED lampen van hoge kwaliteit. Zo kunt u tot wel 50% besparen op de aanschaf van een LED lamp. 

Onze Lighto

Bij Lighto ben je verzekerd van kwalitatief licht met een lange levensduur. Wil je meer weten over onze Lighto lampen? Neem dan een kijkje in onze blog waar alles wordt verteld over ons huismerk Lighto.

Hoeveel licht heb ik nodig?

In de tabel hieronder kan je zien hoeveel lumen een LED lamp uitstraalt bij het aantal wattage van een LED lamp, een lamp van 5 watt zal rond de 400-500 lumen uitstralen. De hoeveelheid licht die door een lamp wordt uitgestraald wordt uitgedrukt in Lumen, hoe hoger het aantal lumen, hoe feller de lamp is. De hoeveelheid watt zegt overigens niks over of een lamp koud of warm licht geeft, dit ligt volledig aan het aantal Kelvin van de lamp. Hoe lager het aantal Kelvin hoe warmer het licht is, dit staat bij ons duidelijk weergegeven in de productomschrijving.

LED lamp wattage

Lichtopbrengst (lumen)

1 - 2 watt

100 - 150 lumen

2 - 3 watt

200 - 300 lumen

4 - 8 watt

400 - 500 lumen

9 watt

700 - 800 lumen

10 watt

900 - 1100 lumen

Hoe weet je welke lamp je nodig hebt?

Om een sfeer te creëren is het belangrijk om voor elke plek in je huis een geschikte lamp te hebben. Bij een plafondlamp wordt aangeraden om een lamp van 4 tot 8 watt te nemen. Als je opzoek bent naar een lamp voor boven de eettafel dan kan je het best een lamp van 8 of 9 watt nemen. Bij een schemerlamp kan je het best een lamp van 1 tot 3 watt nemen.

Welke soort lampen zijn er?

De Lighto lijn bestaat alleen uit LED lampen. Er bestaat een keuze uit vijf verschillende fittingen waaronder de meest normale fittingen de kleine E14 fitting en de grote E27 fitting maar ook GU10, G9 en Ba15d bajonetfitting.

Daarnaast kunt u kiezen uit verschillende lampvormen. Lichtbronnen voor praktische toepassingen zijn bijvoorbeeld de 50mm spot of insteeklamp erg geschikt.

 Gaat u voor sfeer dan is een Lighto LED gloeilamp met filament een zeer goede keuze. We hebben deze lampen met helder glas maar ook met goud getint glas. Bovendien hebben we hierin ook nog verschillende lampvormen zoals de globelamp en de Edison lamp

Laden...