LED TL Lampen

Heeft u TL LED lampen nodig? Bekijk ons uitgebreide assortiment aan TL LED verlichting. De TL LED lampen kunt u bestellen in verschillende wattages: 9,5W, 18W en 22W. Daarnaast zijn ze verkrijgbaar in de kleuren warm wit, koel wit en daglicht. Deze LED lampen worden geleverd inclusief starter, zodat ze direct kunnen worden toegepast in uw TL armatuur.

De TL lamp LED wordt veelal gebruikt voor werkruimtes zoals garages, fabrieken, kantoren en winkels.
 

Hulp nodig
bij uw keuze?
Edward van Gloeilampgoedkoop
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-12 van 24

Aflopend sorteren
Pagina
per pagina

LED TL in oude armatuur

Een LED TL balk kun je gewoon gebruiken in de oude armatuur, mits deze dezelfde fitting heeft. Het enige verschil is dat LED TL buizen een ingebouwde starter hebben. Daarom moet je de oude starter uit de armatuur halen. In plaats hiervan plaats je de meegeveleverde dummy starter.

Wat kosten LED TL lampen?

In onze webshop vind je op dit moment LED TL lampen van € 12 tot € 46,-. De duurdere lampen zijn speciale lange versie's met een bepaalde kleur. De standaard LED TL zijn wat duurder dan ouderwetse TL lampen maar LED TL lampen gaan veel langer mee. Ook zijn ze zuiniger en geven ze mooier licht.

Lichtopbrengst LED versus TL

Een LED TL buis met een bepaalde lengte geeft net zoveel licht als een normale TL buis maar met veel minder verbruik. Een LED TL buis van 60cm verbruikt bijvoorbeeld 8 watt terwijl een TL buis met dezelfde lengte 18 watt gebruikt. Dat is dus 66% zuiniger en efficiënter.

Welke LED TL geeft het meeste licht?

Net zoals bij traditionele TL buizen hangt de hoeveelheid licht bij LED TL samen met de lengte van de buis. Wil je dus een LED TL met zoveel mogelijk licht dan moet je de langste buis pakken. Uiteraard moet deze dan natuurlijk ook in de armatuur passen.

TL LED lampen eenvoudig online bestellen

Bestel uw TL LED lampen eenvoudig online. Doet u dit vóór 20:30 uur, dan heeft u de producten morgen al in huis. En als u voor meer dan €49,- bestelt, betaalt u geen verzendkosten.

Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.