G9 Halogeen insteeklampjes

Bent u op zoek naar een halogeenlamp G9? Wij hebben verschillende versies op voorraad zoals de halogeenlamp G9 40w en de halogeenlamp G9 28w. G9 halogeenlampjes zijn zeer compacte lampjes. Met halogeen bent u verzekerd van direct helder licht dat zonder problemen dimbaar is.

Onze G9 Insteeklampjes

G9 halogeen lampjes zijn erg compact en werken op 230v. Ze maken gebruik van 2 afgeronde insteek fittingen en u klikt ze vaak in een andere armatuur. Al onze G9 fitting halogeenlampjes zijn dimbaar. We hebben ze met helder glas maar ook als g9 halogeen mat. Daarnaast hebben we ook speciale G9 halogeen ovenlampjes. Deze lampjes zijn bedoelt voor het verlichten van uw oven en zijn uiteraard hittebestendig.

Wat is het verschil tussen een G9 en G4 fitting?

Lampjes met een G9 en G4 worden vaak door elkaar gehaald. Het kan in eerste instantie ook moeilijk zijn om te onderscheiden. Het grote verschil is dat de G4 fitting twee rechte pinnen heeft en de G9 2 (of 2x2) gebogen pinnen. Een andere manier om onderscheid te maken is het opmeten van de afstand tussen de pinnen. Bij G4 is dat 4mm en bij G9 is dat 9mm. Op onderstaande foto zie je links een G9 fitting en rechts een G4 fitting.

G9 fitting   G4 fitting

Bent u op zoek naar een insteeklampje van 12 volt met 2 pinnetjes? Kijk dan bij onze G4 halogeenlampjes

G9 Halogeenlamp vervangen voor LED

Op dit moment hebben we ook een ruim aanbod G9 LED lampjes. Deze lampjes gaan langer mee en verbruiken minder stroom dan een G9 halogeen lampje. Een groot deel is zelfs dimbaar. Ideaal als u g9 halogeen wilt vervangen voor zuinig LED.

Laden...