Halogeen E14 & E27 PAR spots

Bent u op zoek naar een halogeen spot met de bekende E14 of E27 fitting? Dan hebben we een ruim aanbod voor u in verschillende wattages en afmetingen. De spots werken op 230v netspanning en draait u makkelijk in een gangbare fitting. Bovendien zijn al deze spots zonder problemen dimbaar omdat ze gebruik maken van halogeen techniek.

Deze spots zijn ook wel bekend als PAR spots. Wij hebben PAR 16, PAR 20, PAR 30 en PAR 38 spots. De nummers staan in verhouding tot de maat van de spot. Zo heeft een PAR 16 spot een diameter van 50mm en een PAR38 spot een diameter van 124mm.

Hulp nodig
bij uw keuze?
Edward van Gloeilampgoedkoop

Onze e14 & e27 par spots

Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-12 van 21

Aflopend sorteren
Pagina
per pagina

Spot of flood

Onze PAR halogeen lampen zijn verkrijgbaar met verschillende stralingshoeken. De meeste PAR halogeen lampen zijn spots en hebben dus een kleine stralingshoek. Maar sommige PAR lampen zijn flood lampen en hebben een brede stralingshoek. Ook wel bekend als breedstraler. Let er dus op of u een spot wilt of een PAR lamp die in een brede hoek licht geeft. U vindt dit in de titel en/of de eigenschappen van de lamp.

LED par

Wilt u uw halogeen PAR spots vervangen voor LED? Neem dan een kijkje bij onze LED par en reflectorlampen. Deze lampen zijn zuinig in gebruik en gaan lang mee. Sommige versie’s zijn ook dimbaar.


Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.