Armatuur assortiment

Op deze pagina vindt u al onze armaturen. Een armatuur is de houder van de lichtbron of lamp. Sommige van onze armaturen zijn compleet met lichtbron en anderen zijn voorzien van een specifieke fitting. De fitting van de armatuur moet dus hetzelfde zijn als van de lamp. 

Onze Armaturen

De verschilende armaturen zoals inbouwspots zijn onder andere goed geschikt als winkelverlichting, kantoorverlichting en toepassing in verschillende ruimten in huis, waarmee u ervoor zorgt dat u deze op een professionele en energiezuige wijze kunt verlichten.

Blader door ons online assortiment en ga op zoek naar een geschikt armatuur voor uw specifieke situatie of als vervanging van een verouderd armatuur. Of bepaal aan de hand van een op maat gemaakt lichtplan in welke ruimte u een bepaald type armatuur wilt toepassen. 

Armaturen online kopen

Bestel uw armaturen eenvoudig online, zonder dat u daar de deur voor uit hoeft. Het is voldoende om online aan te geven welke type armatuur u nodig heeft. Wij zorgen binnen gemiddeld 1 werkdag voor de bezorging. U heeft hier zelf geen omkijken naar. Bestelt u voor minimaal €49 aan Armaturen  of combinatie met andere verlichting? Dan profiteert u van gratis verzending en geniet u maximaal van het online voordeel.

Laden...