Onze Sylvania lampen

Bent u op zoek naar kwalitatieve, betrouwbare en duurzame Sylvania lampen? Dan zijn de lampen van Sylvania dwaar u naar op zoek bent. Sylvania staat als merk voor kwaliteit, duurzaamheid en innovatie en dat is terug te vinden in haar lampen. Om die reden besloot Gloeilampgoedkoop.nl een groot aantal Sylvania lampen op te nemen in haar assortiment.
Hulp nodig
bij uw keuze?
Edward van Gloeilampgoedkoop
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-12 van 52

Aflopend sorteren
Pagina
per pagina

Soorten Sylvania lampen

Sylvania staat vooral bekend om hun hoogwaardige TL-buizen. Toch vindt u diverse soorten lampen van Sylvania in ons assortiment:

Sylvania LED

In onze webshop vind je diverse LED lampen van Sylvania. Zowel LED gloeilampen als praktische LED lampen. De LED gloeilampen zoals de Sylvania Lifestyle zijn erg geschikt als sfeerverlichting en toevoeging aan je interieur.

De gangbare LED lampen vind je vooral als spot. Deze zijn zeer geschikt als kwalitatieve inbouwverlichting. Bijvoorbeeld in plafonds en keukens.

Sylvania TL lampen

Sylvania TL lampen zijn zeer geschikt als je op zoek bent naar kwalitatief TL licht. Denk bijvoorbeeld aan garages en werkplaatsen. De TL buizen zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes, wattages en kleurtemperaturen. Zowel als traditionele T8 buis als dunne T5 buis.

Ook hebben we speciale TL buizen van Sylvania zoals gekleurde TL buizen, anti-insecten lampen en zelfs ronde TL-buizen.

Uit voorraad leverbaar

Alle lampen zijn te koop in verschillende lampvormen & fittingen en ze zijn beschikbaar in alle denkbare wattages. Waar u ook voor kiest, wij hebben het allemaal. Bovendien leveren wij uit voorraad waardoor u uw Sylvania lampen de volgende dag al in huis heeft. Voor u een voordeel, voor ons een vast onderdeel in onze service.

En bestelt u voor meer dan € 49,-, dan betaalt u geen verzendkosten.

Vraag het onze klantenservice 

Heeft u vragen over de lampen van Sylvania of hulp nodig bij het bestellen van uw lampen? Neem dan contact op met onze klantenservice. U kunt hen bereiken via 024 – 355 99 74 of via onze chatfunctie op de website.

Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.