Lighto, goedkope LED lampen met hoge kwaliteit

Sinds dit jaar hebben we bij Lampgoedkoop.nl ook ons eigen label LED lampen. Het label heeft de naam Lighto gekregen. Lighto zijn LED lichtbronnen van hoge kwaliteit voor een lage prijs. Ideaal als u niet de hoofdprijs wilt betalen en toch kwalitatieve lampen wilt die goed licht geven en lang mee gaan. 

Omdat het om LED lampen gaat zijn de lampen natuurlijk ook zuinig in verbruik. Iets dat van groot belang is als u het energieverbruik van uw huis of pand zo laag mogelijk wilt houden. U bespaart dus niet alleen op de aanschaf maar ook op het energieverbruik van de lampen. Uiteraard hebben we van het grootste deel van het assortiment een eigen voorraad in ons magazijn in Nijmegen. Hierdoor worden de lampen dezelfde dag verzonden als u vóór 20:30 uur besteld.

Waarom zijn de Lighto lampen zo goedkoop?

De lampen uit de Lighto serie laten wij zelf fabriceren bij onze producent. Daardoor is er geen tussenpartij. Bovendien kopen we ook grote aantallen in. Zo kunnen we de lampen aanbieden voor een zeer aantrekkelijke prijs.

Hoe zit het met de kwaliteit van Lighto?

Omdat we de lampen laten fabriceren bij onze eigen producent hebben we grote controle over de kwaliteit. Voordat de lampen online zijn aangeboden hebben we alle lampen uitgebreid getest. Zo zijn we verzekerd van lichtbronnen met een goede constructie.

U bent dus niet alleen verzekerd van kwalitatief licht maar ook van een lange levensduur. Dit wordt bevestigd door het steeds groter aantal goede beoordelingen . En mocht u onverhoopt toch een lampje hebben die niet naar wens is dan zorgen wij voor een oplossing.

Welk type lampen zijn verkrijgbaar met het label Lighto?

Inmiddels hebben we een groot aantal uitvoeringen lampen met het Lighto label. Allereerst kunt u kiezen uit vijf verschillende fittingen: de kleine e14 fitting, de grote e27 fitting, GU10, G9 en Ba15d bajonetfitting.

Daarnaast kunt u kiezen uit verschillende lampvormen. Zoekt u een lichtbron voor praktische toepassingen zijn bijvoorbeeld de 50mm spot of insteeklamp erg geschikt.

Gaat u voor sfeer dan is een Lighto LED gloeilamp met filament een zeer goede keuze. We hebben deze lampen met helder glas maar ook met goud getint glas. Bovendien hebben we hierin ook nog verschillende lampvormen zoals de globelamp en de Edison lamp

Een greep uit de Lighto lichtbronnen:

goedkope led globelamp goedkope edison led gloeilamp goedkope led spot 50mm gu10 goedkope g9 insteek capsule led lamp