5x De mooiste designlampen

De feestdagen zitten er weer op. Tijd voor goede voornemens en een goede start van het jaar. Maar ook tijd om de kerstboom de deur uit te doen. Alleen wat doe je dan met die lege plek? Met die kerstboom en kerstlampjes verdwijnt ook de gezellige sfeer en het warme licht in de nog donkere dagen. Om dat gat op te vullen hebben wij onze mooiste designlampen voor je op een rij gezet. Zo houd je toch nog sfeer in huis en begin je het nieuwe jaar met een toevoeging aan jouw interieur.

Deens/Scandinavische Calex Crystal lampen - € 29,95 - 39,95

Bekijk alle Calex Crystal LED lampen

Zoek je een unieke lamp en ben je niet vies van Deens of Scandinavisch design? Kies dan een lamp uit de nieuwe Crystal serie van Calex. De serie bestaat uit vier modellen en hebben bijna allemaal een unieke vorm. Bovendien hebben ze helder glas met allemaal een eigen patroon in het glas. Door het heldere glas geven ze veel licht en zijn ze ook nog functioneel. Zit je niet altijd te wachten op dat felle licht? Dan zijn ze ook nog dimbaar zodat je een intieme sfeer kunt creëren. Ideaal in combinatie met een van onze houten tafellampen of tafellamp met betonlook.

 

Vintage Bailey Pine lampen - € 18,40 - 24,50

Bekijk alle vintage Bailey Pine lampen

Houd je van vintage of heb je een vintage interieur? Dan zijn de Bailey Pine lampen misschien iets voor jou. Ze hebben geruit goud getint glas en zijn verkrijgbaar in drie verschillende varianten. Door het patroon en tint in het glas krijgen ze een kristalachtige uitstraling en lijken ze zo uit de jaren 60 of 70 te komen. Behalve als je goed kijkt want de lampen hebben een duurzaam LED filament. Hierdoor geven ze goed licht bij een laag energieverbruik en gaan bovendien heel lang mee. Mooi om te gebruiken als hanglamp in combinatie met een klassieke snoerpendel.

 

 

 

 

 

Calex Exclusive Designlampen - € 58,78 - 78,39

Shop jouw Calex Exclusive lamp

Wil je echt de show stelen? Kies dan voor een van de Calex Exclusive lampen. Dit zijn hele bijzondere handgemaakte lampen met titanium of goud getint glas. De Ypsilon modellen hebben iets weg van een gewei en staan prachtig in een strak exclusief interieur. De Lamda lampen zijn een set van twee en hebben iets weg van een vlam. Bovendien zitten er strakke lijnen in het glas. Ook weer ideaal om te gebruiken als tafellamp.

 

Vintage SPL & Bailey LED kooldraadlampen - € 11,83 - 13,31

Bekijk al onze vintage LED kooldraadlampen

Ken je de ouderwetse kooldraadlamp nog? De lampen hebben een flinterdun gloeidraad en geven super warm zacht licht. Op dit moment komen ze ook weer terug in veel horecazaken. Nadeel: ze verbruiken veel stroom, worden warm en gaan niet altijd even lang mee. Maar daar is nu een oplossing voor. Sinds kort worden er ook LED lampen gemaakt die bijna niet zijn te onderscheiden van de oude kooldraadlamp. De lampen geven licht via een kunststof element waarin lijnen zijn gegraveerd. Deze lijnen lichten op terwijl de lichtbron zelf in de fitting zit. Hierdoor krijg je een effect dat bijna niet is te onderscheiden van de oude kooldraadlamp. Maar hij gaat wel lang mee en heeft een laag energieverbruik.

 

Gekleurde grote LED lampen - € 14,95 - 71,95

Kies uit onze grote collectie gekleurde LED designlampen

  

Voor iedereen die van kleur houd hebben we nu een uitgebreide collectie met grote gekleurde LED filament lampen. Of je nou een kleine globelamp met spiraal zoekt of een grote roze ballonlamp, er is voor ieders wat wils. Combineer verschillende vormen in jouw favoriete kleur als hanglampen zoals hierboven of kies een mooie vorm en kleur als tafellamp voor op een bijzettafel of kast.

Niet gevonden wat je zocht? Dan hebben we ook nog de volgende lampen voor je:

Calex Lidingo LED lamp

 

 

 

 

LED lampen met een Spiraal

Shop LED filament spiraallampen

Calex RADA ring lamp

 

 

Calex SUNDSVALL Fusion lampen

Shop Calex Fusion LED lampen

Calex Alicante LED lampen

Bekijk Calex XXL Alicante LED lamp

Of kijk bij al onze LED filament Designlampen