5x De mooiste designlampen

Ontdek onze nieuwste blog, waar we je meenemen langs onze top 5 favoriete designlampen. Deze lampen zijn niet alleen functioneel maar ook ware kunstwerken die je interieur naar een hoger niveau tillen. We delen de verhalen achter deze opmerkelijke stukken en laten je zien hoe ze stijl en innovatie combineren. Of je nu een designliefhebber bent of gewoon op zoek bent naar de perfecte lamp voor je huis, onze selectie zal je zeker inspireren. Laten we samen de wereld van verlichting en design verkennen!

1. Lighto Druppel Designlamp

 

Maak kennis met de Lighto Titanium XXL LED Lamp - een druppelvormige LED lamp met zowel esthetische als praktische voordelen. Met 4 watt vermogen biedt deze lamp ruime verlichting met 100 lumen output, waardoor zelfs de donkerste hoeken goed verlicht zijn. Deze 10W lamp levert dezelfde hoeveelheid licht als een traditionele gloeilamp, maar verbruikt aanzienlijk minder energie. Het elegante titaniumkleurige ontwerp zorgt voor een unieke uitstraling en de dimbaarheid maakt het mogelijk om de verlichting aan te passen aan uw voorkeuren. Perfect voor gebruik als hanglamp of sfeerverlichting in elke kamer van uw huis.

2. Lighto Superluxlamp

Ontdek de Lighto XXL LED Lamp - een slanke, stijlvolle lamp die luxe toevoegt aan je huis. Met zijn prachtige gouden design en warm wit licht brengt deze lamp een vleugje glamour in elke kamer. De energiezuinigheid zorgt ervoor dat je geen zorgen hoeft te maken over je energierekening, en met 3 jaar garantie en een levensduur tot 30.000 uur, zal deze lamp jarenlang meegaan. Met een vermogen van 6 watt is hij ideaal voor woon- en slaapkamers, en de dimfunctie maakt het eenvoudig om de juiste sfeer te creëren. Of je nu op zoek bent naar een opvallend pronkstuk of een subtiele manier om je ruimte op te frissen, de Lighto LED Lamp is de perfecte keuze.

3. Calex Splash Designlamp

 

Ontmoet de Calex Smart XXL Organic EVO lamp met E27 fitting - een perfecte combinatie van elegantie, functionaliteit en slimme technologie. Met zijn 6 watt vermogen biedt deze dimbare LED-lamp helder en warm wit licht dat elke kamer verfraait. Maar dat is niet alles - deze lamp is ook eenvoudig te bedienen via spraakbesturing of de gratis app.


Waarom de Calex Smart XXL Organic EVO? Deze lamp is niet alleen energiezuinig en heeft een lange levensduur van tot wel 25.000 uur, maar je kunt ook timers instellen en alle denkbare routines creëren om je woongenot te optimaliseren. Of je nu helder licht nodig hebt om productief te zijn of een zachte sfeer wilt voor ontspanning, deze slimme lamp past zich aan jouw behoeften aan.

4. Bailey Pine Globelamp 

Ontdek de vintage charme van de Bailey Pine LED Filament Lamp. Met zijn unieke kegelvorm en honingraatstructuur in goudkleurig glas, brengt deze lamp een retro-uitstraling in elke ruimte.

De grote E27-fitting en het energiezuinige 4W vermogen (vergelijkbaar met 29W gloeilampen) maken het zowel stijlvol als efficiënt. Geniet van het extra warm-witte licht met een kleurtemperatuur van 2200 Kelvin, waardoor een gezellige ambiance ontstaat.

5. Calex Alicante LED lamp

 

Ontdek de Calex LED Alicante, een designlamp met een grote E27-fitting en een vermogen van 4 watt. Deze lamp is niet alleen een lust voor het oog dankzij zijn eigentijdse design, maar biedt ook de flexibiliteit van dimbaarheid, waardoor je de verlichting naar jouw wensen kunt aanpassen.

Waarom de Calex LED Alicante? Deze lamp combineert stijl en functionaliteit op perfecte wijze, en zijn efficiëntie zorgt voor energiebesparing. Of het nu in een woonkamer, slaapkamer of keuken is, deze designlamp voegt een vleugje elegantie toe aan elke ruimte.


Niet gevonden wat je zocht? Bekijk hier meer designlampen.